Home / ACTUALITATE / Bravo, TuDorel Toader! Femeie de 80 de ani, violată și ucisă de o persoană proaspăt eliberată din pușcărie

Bravo, TuDorel Toader! Femeie de 80 de ani, violată și ucisă de o persoană proaspăt eliberată din pușcărie

Autorul oribilei fapte este un tânăr în vârstă de 24 de ani, proaspăt eliberat din puşcărie, care a fost arestat preventiv. Victima avea 82 de ani şi era în agonie când a fost descoperită de soţia preotului. Medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa, leziunile suferite fiind extrem de grave, informează stireazilei.com.

Viol şi crimă înfiorătoare în comuna gălăţeană Iveşti, chiar în ziua de Paşte. O bătrână în vârstă de 82 de ani, din localitate, a fost găsită, duminică, 8 aprilie, în jurul orei 17,30, aproape fără suflare, într-o baltă de sânge, în toaleta  din curtea bisericii.

Oribila descoperire a fost făcută chiar de către soţia preotului paroh, care a intrat în toaletă după ce i s-a părut că aude nişte zgomote suspecte, iar la vederea corpului mutilat al femeii a alertat imediat autorităţile, la 112.

Bătrâna a fost resuscitată şi transportată la Spitalul Judeţean din Galaţi, în comă, semne vitale foarte slabe şi activitatea cerebrală aproape nulă. Luni seară, în ciuda eforturilor medicilor, bătrâna a murit însă din cauza leziunilor foarte grave, care i-au afectat grav majoritatea organelor interne. Medicii legişti au stabilit că, pe lângă rănile provocate de loviturile extrem de dure, victima fusese şi violată.

„Era pur şi simplu strivită. Părea călcată de tren, nu victima unei agresiuni din partea unui om”, ne-a spus unul dintre medicii care au examinat trupul bătrânei.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Efectele legii lui Toader, până acum: 18 crime, 17 violuri și 148 de tâlhării – dacnews.net

Potrivit unei statistici realizate de Ministerul Justiției, în perioada 19 octombrie 2017-23 noiembrie 2018 au …

One comment

  1. Oare cum ar reactiona un Dorel ,daca i-ar fi fost ruda apropiata victima!Sau avantajele postului au ucis in el omenia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: