Home / ACTUALITATE / DEZVĂLUIRI Dăncilă este atât de proastă încât nu poate reproduce nici măcar ce i se șoptește în cască

DEZVĂLUIRI Dăncilă este atât de proastă încât nu poate reproduce nici măcar ce i se șoptește în cască

Rareș Bogdan a anunțat, miercuri, la Realitatea TV, că una dintre cauzele pentru care premierul Viorica Dăncilă comite gafe atât de des este pentru că ar avea o cască în ureche, unde i se șoptesc răspunsurile. ”Doamna pur și simplu nu stăpânește limba română sau creierul nu funcționează”, a mai spus Rareș.

”Doamna Dăncilă ne-a dat noi motive să nu ne îndoim de inteligența sa. Doamna pur și simplu nu stăpânește limba română sau creierul nu funcționează. Ce imbecili i-a putut să-i scrie așa ceva? Surse din Guvern mi-au șoptit că are în ureche o cască de culoarea pielii în care i se șoptește ce să spună. De aceea încurcă Balcanii cu balconul.

A făcut o gafă impardonabilă, ar trebui să meargă să viziteze Muzeul Holocaustului”, a spus realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”.

De asemenea, Rareș Bogdan l-a catalogat drept „dobitoc” pe ministrul Justiției, Tudorel Toader.

„Tudorel Toader mă enervează mai rău decât Codrin Ștefănescu, Nicolicea, Șerban Nicolae și Liviu Dragnea la un loc”, a comentat Rareș Bogdan declarațiile de la Bruxelles ale lui Tudorel Toader.

Dăncilă a comis, miercuri, o nouă gafă la Bruxelles, stâlcind cuvântul „negationism”. Mai mult, a spus că va combate Holocaustul. Premierul Viorica Dăncilă a vorbit miercuri despre un eveniment pe care îl va organiza Guvernul, la București, pentru „sprijinirea combaterii negationalismului și a Holocaustului”.

„In luna martie 2019, vom organiza un eveniment care își propune să contribuie la sprijinirea combaterii negationalismului și a Holocaustului, prin reuniunea la București a reprezentanților celor mai relevante muzee guvernamentale din Europa și nu numai, în domeniul istoriei Holocaustului”, a declarat Viorica Dăncilă, la Bruxelles, cu ocazia la ceremoniei oficiale dedicată Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Cuvântul „neagationalism” nu există în limba română, iar „Holocaust” reprezintă un termen folosit pentru a descrie uciderea a peste șase milioane de evrei în perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Efectele legii lui Toader, până acum: 18 crime, 17 violuri și 148 de tâlhării – dacnews.net

Ponta iar își dă drumul la gură. Dezvăluie conversații private cu Dragnea, cum se folosește de Tudorel

Kovesi a trecut de prima fază pentru șefia Parchetului European. PSD nu o mai poate bloca

loading...

About dacnews

Check Also

Guşă îngroapă Realitatea TV. L-au zdrobit la audienţă toate televiziunile de ştiri – dacnews.net

Realitatea TV începe să plătească preţul combinaţiilor făcute de Cozmin Guşă cu moguli penali ca …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: