Home / ACTUALITATE / Frică mare în PSD, Antena 3 îl atacă turbat pe fostul premier după ce acesta l-a ironizat pe Dragnea

Frică mare în PSD, Antena 3 îl atacă turbat pe fostul premier după ce acesta l-a ironizat pe Dragnea

Dacian Ciolos a făcut mai multe referiri critice la adresa lui Liviu Dragnea în cadrul Convenției Naționale a PLUS. El a vorbit voalat despre cazul Belina și compania TelDrum.

„Nu e nevoie să închiriem pe banii statului insule în care să pescuim, în timp ce alții pescuiesc în ape tulburi. Nu e nevoie să ne facem firme pe lângă un consiliu județean că să ne facem palate. Fiecare dintre cei care a ajuns aici și-a plătit biletul sau benzina. Faptul că ați făcut lucrul acesta arată că nu aveți nevoie de funcții politice ca să vă duceți traiul. Noi vom face parte din guvernul din 2020 pentru că vom câștiga alegerile”, a spus Ciolos.

Antena 3 a lansat, spre seară, un nou atac turbat la adresa lui Ciolos, pe care l-a acuzat de legături cu Securitatea.

„Dacian Ciolos care tocmai a recunoscut mai toate dezvăluirile făcute în presă privind intersecția vieții sale cu oameni din servicii de informații. Și că este rudă pe linie maternă cu celebrul fost șef al Doi ș-un sfert, Virgil Ardelean zis Vulpea iar sora sa lucrează fix la doi ș-un sfert, în versiunea actuală, unde se ocupă de gestiunea documentelor clasificate, și că a avut legături cu Vatra Românească, o organizație înființată imediat după Revoluție de mai mulți grei din fosta Securitate, și că unul dintre fondatorii partidului sau, care deținea și funcția de Secretar General este fiul unui fost ofițer de Securitate dar nu unul oarecare, ci și torționar pe deasupra”, a declarat Andreea sava, realizatoarea emisiunii „Descoperiti”.

Ea a mai făcut legături între Ciolos și „organizatii secrete” care ar fi făcut următoarele lucruri: „Revenirea spectaculoasă și care a sfidat orice logică statistica a lui Klaus Iohannis în turul al doilea al prezidențialele, demisiile la fel de inexplicabile ale lui Victor Ponta de la conducerea PSD și din fruntea Guvernului, protestele bruște de imediat după ce PSD și ALDE câștigaseră alegerile cu un scor istoric, schimbarea la față a lui Grindeanu care a adus coaliția în situația de neimaginat de a-și demite prin moțiune de cenzură propriul guvern, mobilizarea fără precedent împotriva jandarmeriei după protestul din 10 august 2018, deși în alte țări democratice se intervenise mult mai în forță pentru lucruri cu mult mai puțin grave în comparație cu încercarea de intrare în Guvern sau atacarea jandarmilor cu pietre și pungi cu excremente”. (Sursa: Aktual24.ro)

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Oana Pellea, la convenția națională a partidului lui Cioloș: ”Am renunțat la ideea de a pleca din țară”

Florin Călinescu îl ridiculizează și chiar îl amenință pe Liviu Dragnea – dacnews.net

PNL renunță la Crin Antonescu. Acesta nu va fi pe listă la europarlamentare – dacnews.net

Sebastian Ghiţă face mişto de publicul Realităţii TV, chiar la Realitatea TV – dacnews.net

loading...

About dacnews

Check Also

Guşă îngroapă Realitatea TV. L-au zdrobit la audienţă toate televiziunile de ştiri – dacnews.net

Realitatea TV începe să plătească preţul combinaţiilor făcute de Cozmin Guşă cu moguli penali ca …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: