Home / ACTUALITATE / Gelu Vișan, condamnat la 3 ani pentru viol, afirmă că Iohannis este un NENOROCIT de NAZIST

Gelu Vișan, condamnat la 3 ani pentru viol, afirmă că Iohannis este un NENOROCIT de NAZIST

Acest personaj unsuros, invitat prin platourile unde bat câmpii trompetele propagandei anti-justiție, a scris o postare cât se poate de penibilă la adresa lui Iohannis în ziua în care toată lumea serba Mica Unire.

Postarea integrală:

”Blestem! 24 Ianuarie, Ziua Marii Dezbinări.

Acest Nenorocit de Nazist a reușit să separe România în două, obsedat maladiv de răutatea lui, rânjind malefic atunci când stă în genunchi în fața satrapilor Europei! 

A vărsat valuri de ură în Societate, cu o bucurie diavolească, uitându-se cum România se înneacă în ura propriilor cetățeni care se războiesc unii cu alții, nici ei nu știu de ce. Marea de Ură vărsată în Societate ne-a dezbinat, ne-a făcut mai răi și ne-a îndepărtat de Dumnezeu, de bunătate, de solidaritate, de compasiune.

L-am atacat public cu vehemență dinainte de a fi ales, din turul doi, pentru că știam ce catastrofă va urma în România după ce va fi fost ales. Este singurul vot la care nu am participat după ‘89, nu am vrut să-mi leg numele de această năpârcă. De la unii, nici aceia toți, fanarioți, România nu a avut un conducător mai nenorocit în fruntea statului.

De numele lui blestemat se leagă tot ce a scos mai urât neamul ăsta din el, a reușit, la fel ca și Hitler, să scoată la lumină tot ce au oamenii mai rău în ei. După ce ne-a încăierat între noi de nu ne mai înțelegem om cu om în România, i s-a pus pata pe toți cetățenii și a blocat, prin refuzul de a numi miniștrii la Transporturi și Dezvoltare(!!), repet, Dezvoltarea României, proiectele pe drumuri, calea ferată, navale, alimentările cu apă, canalizările și iarăși străzi, drumuri comunale și județene din toată țara!

Practic, toți cetâțenii României suferă din cauza acestui Nazist fără pic de sânge de român în el, asta dându/i o satisfacție pe care nu am văzut-o decât în rânjetele lui Hitler. 

Atât de mult rău ne-a făcut încât, după ce am visat la Uniunea Europeană, după ce ni s-a împlinit visul, ne-a transformat în sclavii lor, ai conducătorilor Uniunii, cei care l-au numit peste România, de vrem să ieșim, pentru că nu mai suportăm să fim călcați în picioare! 
Pentru România, Diavolul a venit mai devreme pe Pâmânt!

Blestemat să fii, Klaus Werner Iohannis!”

Gelu Vișan s-a facut remarcat prin faptul ca se screme sa convinga audienta ca este pastratorul unor secrete teribile, care au in sine, combustia necesara de  dinamita “binomul DNA-SRI”. Evident ca n-a aruncat in aer pe nimeni, insa acest Codrin Stefanescu paros, pe numele sau Gelu Visan, ascunde cateva elemente din biografia sa, care il plaseaza fara nici o indoiala in randul detinutilor de drept comun.

Semidoctul cu pretentii a fost condmanat la trei ani de inchisoare pentru VIOL… fiind acuzat, in 1993 de de catre eleva Daniela B, din clasa a X-a H, ca a batut-o cu coada de la matura si  ca a supus-o in nenumarate randuri la perversiuni sexuale, sub amenintarea cu bataia si exmatricularea. Parintii minorei au sustinut ca pedagogul ar fi avut o relatie mai lunga cu fata, pe care ar fi sedus-o si abuzat-o de mai multe ori, la domiciliul lui Visan.

Drept dovada, la punctul 2 de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului de Administratie din 4 mai 1993, directorul de atunci al liceului, Constantin Gheorghe, si-a informat colegii despre plangerea fetei si despre alte depozitii privind chefurile monstruoase pe care pedagogul le facea pana in zori si la care participau si minore. Incidentul este confirmat, dupa ani, si de actualul director de la „Aurel Vlaicu”, Gheorghe Popa. Iar in procesul verbal al respectivei sedinte, toti cei sapte profesori prezenti l-au considerat vinovat pe Visan.

Pentru asemenea fapte reprobabile, animalul costumat pe nedrept in cadru didactic a fost arestat si incarcerat, iar judecatorii au considerat ca trebuie sa mediteze in solitudine, trei ani la puscarie, despre destinul pedagogului si influenta sa asupra generatiilor de copii.

Se intampla insa un miracol nedrept, daca l-am putea numi asa, presedintele Emil Constantinescu il gratiaza si astfel, agresorul de eleve isi incepe cariera politica sub mana protectoare a lui Radu Berceanu, care il va folosi pe post de valet. Surse din Craiova afirma, ca spre sfarsitul anilor ’90, Gelu Visan cara baxuri de bauturi si incasa diferite sume de bani de la magazinele patronate de Berceanu.
Profilul de gandac profitor, libidinos si cu privirea denaturata l-a adus si in preajama lui Gigi Becali, pe care l-a escrocat cu o frumoasa suma de bani, afirmand ca risca sa ramana fara casa, fiind dator vandut camatarilor din Banie…
Dar sa revenim la VIOL…Din presa locala a vremii si mai ales din procesul verbal semnat de directorul liceului Aurel Vlaicu impreuna cu alti sapte profesori, reiese o poveste cutremuratoare care ne este edificatoare cu privire la specimenul care baleste acum gales prin platourile unor televiziuni de partid sau afiliate la grupuri de crima organizata.  Iata ce afirma, tatl victimei, in ziarul local Indiscret:
Dupa ce a castigat titlul de Miss Boboc in 1992 a inceput cosmarul fetei mele. Gelu Vişan a pus ochii pe ea, că era cea mai frumoasă. Şi acum este frumoasă. A minţit-o, a atras-o la el acasă şi a batjocorit-o. Nu era greu să lipsească fata din cămin, că el, pedagog fiind, se ocupa de biletele de voie“.

Afirmatiile indurerate ale parintelui sunt coroborate cu faptele descrise in procesul verbal:

„Pe 5 noiembrie 1992 pedagogul a aprobat sărbătorirea zilei onomastice a unei eleve şi două eleve au primit învoire, aceste activităţi s-au desfăşurat fără aprobarea conducerii“.

Cat tupeu are acum, acest jalnic corupator sexual, de pozeaza intr-un vajnic aparator al democratiei si al statului de drept? Cat de insalubri sunt toti cei care il tolereaza in emisiuni de televiziune, stiind foarte bine toate cele relatate in acest articol?

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Andrei Caramitru, un mesaj care merge direct la inima românilor doritori de dreptate – dacnews.net

Rareș Bogdan candidează la alegerile europarlamentare?! Partidul pe care-l va reprezenta

Cum se schimbă unii ziarişti, mai ceva ca vremea. Cazul Bogdan Comaroni – dacnews.net

Frică mare în PSD, Antena 3 îl atacă turbat pe fostul premier după ce acesta l-a ironizat pe Dragnea

loading...

About dacnews

Check Also

Guşă îngroapă Realitatea TV. L-au zdrobit la audienţă toate televiziunile de ştiri – dacnews.net

Realitatea TV începe să plătească preţul combinaţiilor făcute de Cozmin Guşă cu moguli penali ca …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: