Home / ACTUALITATE / Gunoiul de Adrian Severin, despre protestatari: ”Provinciali, suburbani, ignoranți, înapoiați, fasciști”

Gunoiul de Adrian Severin, despre protestatari: ”Provinciali, suburbani, ignoranți, înapoiați, fasciști”

Fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, penalul care a executat o condamnare la închisoare pentru luare de mită, publică un mesaj foarte violent și plin de jigniri la adresa românilor care, sâmbătă, au protestat în Piața Victoriei și în marile orașe. 

Comicaria tristă a “rezistentilor”. Aseară “rezistentii” s-au adunat din nou ca să … reziste. Să reziste la ce? La dorința de mai bine a majorității românilor. La aspirațiile de liniște și stabilitate ale societății. Până la urmă la imboldurile bunului simț.

Ceea ce mă frapează la acești “rezistenti” este diferența uriașă între aparență și esență. Se pretind cosmopoliți, dar sunt extrem de provinciali. Se pretind civilizați, dar sunt suburbani. Se pretind experți, dar sunt ignoranți. (Și vorba lui Moliere, prostul savant este mai prost ca prostul ignorant.) Se pretind moderni, dar sunt înapoiați. Se pretind umani, dar sunt cruzi. (Inclusiv cu copiii lor, pentru fericirea cărora spun că luptă, dar pe care și-i fac scuturi umane la manifestații neautorizate.) Se pretind anticomuniști, dar susțin precepte bolșevice. Se pretind democrați dar, sunt fasciști. (După cum se vede, extremele se ating.) Se pretind patrioți dar sunt trădători.

Se zice că diferența între aparență și esență este sursa comicului. Iată că nici asta nu este întotdeauna adevărat. Ei nu sunt comici; sunt triști. Iar tristețea lor riscă să devină tristețea natiunii”, a scris Adrian Severin pe Facebook.

Pactul SECRET Dragnea-Netanyahu – Israelul, gata să suporte financiar impactul ieșirii României din UE și să garanteze parteneriatul strategic cu SUA.

Ești pregătit ca România să părăsească Uniunea Europeana? PARTICIPĂ LA SONDAJ!

 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

BREAKING Tribunalul Cluj a decis să suspende activitatea pentru o săptămână în semn de protest

Cristi Danileț a anunțat pe Facebook că, în unanimitate, adunarea generală a Tribunalului Cluj a …

3 comments

  1. Cine te mai intreaba ceva, cine iti mai ia in considerare opiniile, ocnasule ? trebuia să iei mai multi ani de puscărie ca sa nu te mai vedem !

  2. Puscariasule, chiar ai tupeu……. Nu te-ar fi rusine japita ordinara sa critici oamenii care ies in strada pentru a cere inlaturarea borafasilor de teapa ta? nemernicule

  3. nerusinatul asta care a recomandat , in trecut, condamnarea celui care a furat doi atomi de oxigen..da cu bata in balta?Ne-ai facut de ras in Europa si nu constientizezi, iar acum mananci ciuperci despre cei care doresc sa spuna ceva in societatea asta bolnava…Ciocu mic..omuletule si stai pitit in casa..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: