Home / ACTUALITATE / INCENDIAR! Realitatea TV primește lovitură după lovitură din partea jurnaliștilor cunoscuți

INCENDIAR! Realitatea TV primește lovitură după lovitură din partea jurnaliștilor cunoscuți

Un cunoscut jurnalist anunță că încetează colaborarea cu Realitatea TV din solidaritate cu Rareș Bogdan! „Mă văd nevoit să încetez colaborarea cu Realitatea TV, după anunţul lui Rareș Bogdan privind interzicerea participării sale la emisiunea “Jocuri de putere” din această seară, urmare a conflictului cu Cosmin Guşă”, a anunțat în această seară pe Facebook jurnalistul Laurențiu Ciocăzanu, fost redactor-șef al cotidianului Adevărul.

UPDATE/În urmă cu câteva minute și jurnalistul Sabin Orcan, director la Newsweek România a scris pe Facebook că nu va mai călca la Realitatea TV atâta timp cât Rareș Bogdan nu va mai fi acolo.

Mesajul lui Laurențiu Ciocăzanu:

„Mă văd nevoit să încetez colaborarea cu Realitatea TV, după anunţul lui Rares Bogdan privind interzicerea participării sale la emisiunea “Jocuri de putere” din această seară, urmare a conflictului cu Cosmin Guşă. Le cer scuze colegilor de la Realitatea TV, pentru că am fost nevoit să refuz invitaţia la emisiunea de la ora 21.00, ei n-au nicio vină. Nu voi mai participa la emisiunile postului TV, până când Rareş nu va reveni la “Jocuri de putere”! Publicul frumos şi tot mai numeros – din ţară şi din Dispora, interesant de adevăr şi de justiţie, de o Românie altfel, europeană, nu teleormăneană-, nu merita aşa ceva.

Citește și ”BREAKING Oreste, interzis la Realitatea TV! Rareș Bogdan anunță că va DEMISIONA!

Dar…asta-i realitatea! Îmi voi face în continuare meseria de jurnalist liber acolo unde voi putea, alături de colegi care respectă jurnalismul curat şi de publicul interesant de opiniile mele.

P.S.: N-am vorbit deloc cu Rares Bogdan pe tema asta. Decizia mea e una de solidaritate cu el şi cu cei interzişi pe post, dar şi din respect pentru publicul frumos care aşteaptă de la mine un astfel de gest. Mulţumesc Realităţii TV pentru colaborarea de până acum.”

Rareș Bogdan: Domnul Gușă mi-a interzis să intru pe post. Realitatea TV nu mai are nevoie de mine.

Jurnalistul Rareș Bogdan a declarat pentru G4Media.ro că nu va realiza miercuri seara emisiunea Jocuri de putere și că în locul său va intra jurnalistul Cătălin Popa. ”Nu intru în emisie. Domnul Cosmin Gușă mi-a interzis să intru pe post. A fost interzis Oreste Teodorescu, Oana Stănciulescu, acum sunt eu interzis pe post”, a declarat Rareș Bogdan pentru G4Media.ro.

Bogdan mai spune că din momentul în care a fost interzis, consideră că ”Realitatea TV nu mai are nevoie de mine”. Realizatorul TV susține că nu a discutat cu nici o televiziune și că este ”un om liber”.

 Rareș Bogdan, mesaj dramatic pe Facebook:

„Greu de ucis. Onoarea înainte de orice!

Le mulțumesc foarte mult miilor și miilor de oameni care mi-au trimis mesaje, emailuri și comentarii pe paginile de socializare începând de aseară până la această oră! A contat și contează pentru mine.
Le mulțumesc sutelor de colegi din Realitatea TV care mi-au trimis mesaje de încurajare. De asemenea, le mulțumesc colegilor mei din mass-media care s-au dovedit profesioniști și au ținut să vorbească cu mine pentru a afla punctul meu de vedere.

Citește și ”Reprezentantul evreilor din România și intelectualii evrei condamnă declarațiile lui Ilan Laufer

Nu am dorit și nu doresc să plec de la Realitatea TV. Nu am discutat cu nicio altă televiziune, pentru că am considerat și consider că fac parte din echipa Realitatea TV. Timp de 6 ani și jumătate am avut libertate editorială și de acțiune în Realitatea TV. Consider, însă, cu tot respectul pentru colegii mei din conducerea editorială și acționarii postului Realitatea TV, că nu poți opri un om care a fost invitat 5 ani la Realitatea TV să intre în studioul de televiziune, alături de alți invitați, exact înainte cu 1 minut înainte de începerea emisiunii, când scaunul său era pregătit și omul era gata de a combate. La ora 17 și 17 minute a fost trimis în rețeaua internă Realitatea TV un email cu toată garnitura de invitați de la “Jocuri de Putere”. Adică cu 4 ore înainte de a se întâmpla ceea ce s-a întâmplat.
Nu am atacat, nu atac și nu voi ataca Realitatea TV, pentru că nu doresc să se bucure dușmanii acestui post de televiziune.
Am avut un schimb de mesaje cu domnul Cozmin Gușă la prânz, când acesta mi-a comunicat că nu voi intra astăzi și mâine pe post. I-am cerut respectuos să se gândească de două ori, pentru că acest lucru va aduce deservicii postului de televiziune și va fi un afront la adresa telespectatorilor și ascultătorilor săi. Plus un afront direct la adresa mea, care am contribuit masiv, alături de invitații mei și echipa Jocuri de Putere, ca Realitatea TV și mai ales emisiunea-fanion de la ora 21.00 să ajungă în topul talk-show-urilor din România.
I-am explicat scurt și concis: dacă nu mi se permite accesul pe post la ora 21.00 voi considera că Realitatea TV a decis despărțirea de mine și echipa mea.
Încă ceva: numele „JOCURI DE PUTERE” nu aparține Realității TV, ci mie. Le atrag atenția să nu folosească acest brand fără consimțământul meu. Eu încă sper că bunul Dumnezeu le va da gândul cel bun și îmi vor permite să realizez emisiunea la acest post, cu invitații pe care îi consider eu relevanți și care sunt iubiți de publicul „Jocuri de Putere”.
Precizez din nou: nu am discutat cu nicio altă televiziune și nu veți auzi din gura mea niciun cuvânt urât la adresa Realitatea TV. Am multe informații, sunt multe suspiciuni, se fac multe scenarii. Poate se aștepta doar un moment, cine știe? Lumea e dură, viața și mai dură și uneori nu mai contează nimic. Nu voi intra în polemică cu nimeni care încearcă să mă atragă într-un război al declarațiilor. Realitatea TV a fost și consider că încă este casa mea. Am fost jurnalist, sunt jurnalist și voi rămâne exclusiv jurnalist. Oricât de mult s-ar supăra unii sau alții. Consider că libertatea de expresie este esențială în democrație, iar libertatea presei este vitală. Am fost 6 ani și jumătate un jurnalist liber. Nu am de gând să-mi schimb acest statut pentru nimic în lume.

P.S. Mi-aș dori foarte mult ca redacția să nu mai fie folosită de nimeni într-un război care nu o privește. Sunt profesioniști redutabili și oameni dedicați muncii lor. Din păcate pentru unii, părerea mea este împărtășită de o majoritate mult mai largă decât poate să-și închipuie cineva care trăiește în scenarii și scenarite.” (Sursa: Comisarul.ro)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Conturi FALSE de Facebook folosite de propagandiști – dacnews.net

Informaţiile pe care le procesăm zilnic reuşesc să ne schimbe percepţiile cu privire la diverse …

2 comments

  1. Postul TV Realitatea fără “Jocuri de putere”fără Rares Bogdan si oamenii minunati ai emisiunii lui ,este asemenea unei fiinte umane careia i s-a extirpat un organ vital necesar vietii normale .

    • Gabriela Constantinescu

      Sunt intrutotul de acord cu tine, draga Elena! Sunt foarte trista pentru aceste murdare “jocuri de putere”, carora le-au cazut prada jurnalisti adevarati, iar noi suntem din nou victime colaterale, oamenii seriosi din tara asta, care, o data-n plus, avem mainile legate si pumnul in gura! Asta reprezinta cenzura presei – pumn in gura pus oamenilor, mai avem pumn in gura justitiei, si pumni, bastoane si gaze oamenilor in 10 august, eveniment monstruos pe care Rares Bogdan nu-l lasa sa moara, era ultima emisiune care nu lasa sa moara acest groaznic moment de represiune al ciumei rosii ce invinge tara asta, reduta dupa reduta! Insa nu vom accepta asa ceva, 1 decembrie – manifestatie-mamut impotriva ciumei rosii, si BOICOT TOTAL LISTE PSD-ALDE la toate alegerile, de-acum intr-o mie de ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: