Home / ACTUALITATE / INCREDIBIL! Uitați-vă și voi ce atitudine de SLUGĂ are Dăncilă în fața iubitei lui Dragnea

INCREDIBIL! Uitați-vă și voi ce atitudine de SLUGĂ are Dăncilă în fața iubitei lui Dragnea

Victor Ponta afirmă, într-o postare pe Facebook în care critică decizia femeilor de la vârful PSD de a da în judecată site-ul Times New Roman, că iubita lui Dragnea, Irina Tănase, a trimis-o pe Dăncilă să-i aducă apă în timpul congresului PSD, scrie aktual24.ro.

”Nimeni nu știa cine este iubita lui Liviu Dragnea dacă el însuși nu o aducea la Congresul PSD și nu o promova într-un cadru politic / dacă niciunul din consilierii săi nu i-a spus ce impact va avea prezența la Congres a unei iubite mai tânără decât fiica sa pusă pe primul rând pe scaunul pe care înainte stăteau Ion Iliescu sau Adrian Năstase înseamnă că ar trebui să îi dea afară / dacă în timpul Congresului iubita lui Dragnea își permite să o trimită pe ‘Viorica’ să îi aducă apă sau se bucura când un cortegiu de ‘tovarășe înfocate’ o așteapta pe scările Sălii Palatului să se dea jos din mașina oficială a lui Dragnea eu cred că e o mare ipocrizie să te superi când devii obiect de ironie și satiră”, scrie Ponta pe Facebook.

timesnewroman.ro este un site care face satira (pamflet) – asta presupune că autorii folosesc ironia, deseori jignesc, au momente fabuloase la care râzi cu lacrimi și poante de prost gust care te scârbesc – dar acest gen există în orice societate și este util sănătății acelei societăți (există și în cele mai dure dictaturi și în cele mai conservatoare țări)/ este dreptul românilor să râdă, să îi înjure sau să își bată joc de cei care îi conduc și asta nu le-a putut fi interzis nici măcar de Ceaușescu – cât de bun sau rău este acel umor nu stabilește nici Guvernul nici Partidul/ avem în România multe emisiuni televizate, reviste, siteuri de același gen, mai mult sau mai puțin cunoscute, cu mai mult sau mai puțin umor sau bun simț – toate trebuie să aibă dreptul să trăiască”, a adăugat Ponta.

”Ce treabă are onoarea iubitei lui Dragnea cu Organizația de Femei a PSD??? De-a lungul anilor au fost ironizate sau jignite și Nina Iliescu, și Dana Năstase, Mihaela Geoană sau Daciana și nimănui nu i-a trecut prin cap să folosească PSD ca să le apere!!! Acum PSD nu mai este un Partid ci o proprietate privată a lui Liviu Dragnea?!? Din cele patru doamne care au acționat în instanță TNR sunt convins ca măcar două chiar au minte și își dau seama că totul este o prostie dar o fac doar ca să se pună bine cu Liviu Dragnea și iubita sa”, mai scrie Ponta.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, că iubita sa, Irina Tanase, nu l-a consultat când, împreună cu alte patru femei din PSD, au acționat în judecată siteul de satiră www.timesnewtimes.ro, dar că demersul este unul ”foarte bun”.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

BREAKING Tribunalul Cluj a decis să suspende activitatea pentru o săptămână în semn de protest

Cristi Danileț a anunțat pe Facebook că, în unanimitate, adunarea generală a Tribunalului Cluj a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: