Home / ACTUALITATE / INTERVIU Dănuț Andrușca anunță că Dumnezeu și-a dat acordul ca el să fie ministru

INTERVIU Dănuț Andrușca anunță că Dumnezeu și-a dat acordul ca el să fie ministru

Ministrul Economiei, Dănuț Andrușca, declară într-un interviu pentru EVZ că desemnarea sa ca ministru al Economiei s-a făcut din dorința lui Dumnezeu, scrie Aktual24.

„Eram într-o mânăstire din Neamț atunci când am fost sunat de la București pentru a fi anunțat că voi fi desemnat ministru. Sunt om un care crede în simboluri și sunt convins că Dumnezeu le așează pe toate așa cum este mai bine, de aceea am spus de fiecare dată și repet și cu această ocazie, faptul că pentru mine este o onoare să pot lucra pentru țara mea”, a spus Andrușca în interviul acordat EVZ.

Întrebat de ce nu apare mai des în presă, Andrușca a declarat că nu îi place „circul”.

„Asa cum am spus și cu ocazia bilanțului pentru 6 luni de mandat, sunt un om discret, onest, onorat să muncesc pentru țara mea. Sunt un om obișnuit, și cu bune și cu rele, așa cum sunt majoritarea românilor. Nu sunt obișnuit cu lumina reflectoarelor și camerelor de luat vederi, nu sunt un om care să iubească circul și spectacolul politic”, a precizat Andrușca.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, o prezentă foarte activă în presă, a declarat recent că miniștrii care „nu comunica” vor fi remaniati.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Datele oficiale arată un singur lucru, DNA-ul a fost doborât. Bilanțul pe anul 2018 – dacnews.net

Şeful interimar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Călin Nistor, a prezentat, vineri, bilanţul instituţiei pentru …

One comment

  1. Asa era si pe vremea lui Petru Rares, dupa cum spune Ion Neculce. Ce visezi, asta ti se intampla: Petru Rares era la peste, la Galati. Cu asemenea specimene ne-am intors in evul mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: