Home / ACTUALITATE / Întrebat dacă și-a delegat atribuțiile, Ciorbea reacționează nervos: ”Tu nu auzi că am delegat, taci din gură odată!”

Întrebat dacă și-a delegat atribuțiile, Ciorbea reacționează nervos: ”Tu nu auzi că am delegat, taci din gură odată!”

Reacție nervoasă a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, întrebat de jurnaliștii Digi24 de ce nu a delegat atribuțiile pentru contestarea la CCR a OUG 92 privind legile justiției. Anterior, deputații USR au comunicat că acesta a plecat în concediu fără să-și delege atribuțiile.

Acuzat în spațiul public că a plecat în concediu cu o zi înainte de intrarea în vigoare a ordonanțe de urgență pe legile justiției și tocmai în ziua în care Opoziția a anunțat că va cere Avocatului Poporului să atace actul normativ la CCR, Victor Ciorbea a evitat un dialog deschis cu reporterii Digi24.ro, pretextând că se află în avion și că nu mai poate vorbi timp de zece ore.

Totuși, în timpul scurt în care a stat la discuții, Ciorbea a anunțat că „vi se dă un comunicat” de presă. La ora publicării acestei știri, pe site-ul instituției nu a apărut încă un comunicat pe această temă.

La momentul redactării nu era clar ce va cuprinde acest comunicat în condițiile în care Victor Ciorbea nu a dorit să primească prea multe întrebări, s-a arătat iritat de subiectul convorbirii și a vorbit în permanență peste interlocutor.

Am reușit totuși să-i adresăm întrebarea: De ce nu ați delegat atribuțiile pentru atacarea ordonanței de urgență 92 la CCR?

„Tu nu auzi că am delegat?! Am delegat, taci din gură odată!”, a fost răspunsul Avocatului Poporului.

Ce spune comunicatul oficial despre sesizările pe OUG 92 pe legile justiției

Comunicatul Avocatului Poporului: „Avocatul Poporului, domnul Victor Ciorbea precizează că perioada concediului de odihnă, pe care il efectuează în Statele Unite ale Americii ( 17-30 octombrie 2018) a fost programată în urmă cu 6 luni, iar biletele de avion și serviciile hoteliere au fost achitate în data de 2 septembrie 2018.

Referitor la solicitările de formulare a unei excepții directe de neconstituționalitate cu privire la O.U.G. nr. 92/2018, Avocatul Poporului afirmă că toate petițiile având acest obiect, sunt analizate de către specialiștii Biroului contencios constituțional și recurs în interesul legii, care vor examina argumentele prezentate de petenți, jurisprudența Curții Constituționale a României, Curții Europene a Drepturilor Omului, dreptul comparat în materie, precum și concluziile Comisiei Europene pentru Democrație prin Drept (Comisia de la Veneția), după care urmează a fi luată o decizie.”

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

DEZVĂLUIRI Dăncilă este atât de proastă încât nu poate reproduce nici măcar ce i se șoptește în cască

Rareș Bogdan a anunțat, miercuri, la Realitatea TV, că una dintre cauzele pentru care premierul …

One comment

  1. Câtă nerusinare ! Acest individ merita sa zacă undeva intr-o celula, pentru trădarea intereselor românilor, pentru lipsa moralitatii fata de o Românie ingenunchiată de niste ticălosi. Cum este posibil să “pună botul” la banii PSD? 500 de milioane pe luna…ardelean trădator al neamului ! Tu care ai fost prim-ministru…te pretezi la aceasta șpagă murdară a lui Dragnea ??? Nenorocit de țăran ajuns …auziti…”avocat al poporului” !Pentru lneindeplinirea “atributiei” tale principale, trebuie sa fi pedepsit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: