Home / ACTUALITATE / La un partid plin de hoți și tâmpiți pui un purtător de cuvânt pe măsură

La un partid plin de hoți și tâmpiți pui un purtător de cuvânt pe măsură

Adrian Marius Dobre este persoana desemnată să ambaleze frumos căcatul din PSD și să-l prezinte românilor. Însă un căcat, tot un căcat rămâne chiar dacă îl ambalezi și în fularul scump al lui Năstase pe care și l-a pus la gât după ce… în fine, știți voi episodul acela penibil.

Ceea ce puțini știu, este faptul că acest pulifrici al PSD, când era secretar de stat, intenționa să cheltuiască 46 de milioane de euro din banii noștri pe obiecte promoționale pentru tinerii șomeri. Nu ați înțeles, așa-i? Deci, acest tâmpit voia să plătească din banii statului 211.600.000 lei pentru șepci, stick-uri, ceasuri și benzină. Toate acestea erau pentru tinerii șomeri. Din acei 46 de milioane de euro, 12 milioane de euro erau pentru benzină (aproximativ 11.040.000 de litri). Peste unsprezece milioane de litri, oameni buni!

Cu ce i-ar fi ajutat pe tinerii șomeri acele stick-uri, șepci și ceasuri? Asta este tot ce poate acest partid plin de corupți? Acesta-i motivul pentru care Adrian Marius Dobre a fost impus de Dragnea ca purtător de cuvânt? Bine a făcut Cioloș că l-a zburat atunci când a fost prim-ministru. Păcat că acești nemernici din PSD l-au readus în primplan.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

loading...

About dacnews

Check Also

Reacția Comisiei Europene la plângerea penală înregistrată pe numele lui Timmermans – dacnews.net

Oficialii europeni pot fi anchetați doar de către Curtea Europeană de Justiție a Uniunii Europene, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: