Home / ACTUALITATE / Nepotul lui Tudorel Toader și soția lui Țuțuianu, angajați la Curtea de Conturi

Nepotul lui Tudorel Toader și soția lui Țuțuianu, angajați la Curtea de Conturi

Un concurs organizat la Curtea de Conturi in urma caruia au fost angajate 150 de persoane, printre care unele controversate, este contestat din interior. Exista suspiciuni ca examenul ar fi fost fraudat si ca in locul unor candidati picati la limita ar fi fost desemnati castigatori oameni apropiati de PSD.

Jurnalistii de la Libertatea au fost cei care au tras semnalul de alarma, in urma concursului organizat in septembrie, la care 1.500 de candidati s-au luptat pentru 150 de posturi de auditori publici externi.

Miza este foarte mare: ocupantii respectivelor functii au salarii ce pot ajunge chiar si la 10.000 de lei lunar, iar la pensie se vor bucura de sume consistente, similare celor obtinute de magistrati.

Citește și ”Ce au de ascuns? CCR continuă să refuze să respecte o hotărâre judecătorească definitivă

Concursul este contestat de angajati din Curtea de Conturi care, sub protectia anonimatului, au declarat pentru sursa citata ca subiectele de tip grila au fost extrase cu 3 ore inainte de inceperea examenului, asa ca ar fi fost timp suficient ca privilegiatii sa le afle.

In replica, institutia a sustinut ca subiectele au fost pazite in cele trei ore de persoane desemnate direct de seful Curtii de Conturi, social-democratul Mihai Busuioc (foto).

Rezultatele din judete au scos la iveala situatii cel putin ciudate. La Cluj, de exemplu, unul dintre cele doua posturi a fost castigat de o consiliera din CJ Bistrita Nasaud, institutie condusa de Radu Moldovan (PSD), al carei sot este consilier personal al europarlamentarului PSD Ioan Mircea Pascu. Al doilea post a fost castigat de o fosta sefa de la Organizatia de Femei a PSD Cluj, care a ocupat locul pierdut la 5 sutimi diferenta de un candidat.

Si este doar un exemplu. Pe lista castigatorilor controversati se mai afla, printre altii, un nepot al ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sotia fostului ministru Adrian Tutuianu, dar si un asociat al interlopului Genica Boerica.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

 

loading...

About dacnews

Check Also

Efectele legii lui Toader, până acum: 18 crime, 17 violuri și 148 de tâlhării – dacnews.net

Potrivit unei statistici realizate de Ministerul Justiției, în perioada 19 octombrie 2017-23 noiembrie 2018 au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: