Home / ACTUALITATE / Noul ministru al Sănătății recunoaște că este nevoie de ceea ce începuse să facă Guvernul Cioloș

Noul ministru al Sănătății recunoaște că este nevoie de ceea ce începuse să facă Guvernul Cioloș

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că instituția pe care o conduce este o structură inflexibilă, care trebuie reformată din temelii și că aceasta este una dintre cele mai grave probleme ale domeniului sanitar.

“Sunt de trei zile la Ministrul Sănătății, deci nu pot să spun că am putut să fac o radiografie completă a sistemului sanitar, dar având în vedere faptul că am lucrat și lucrez în sistem, pot să vă spun că Ministerul Sănătății în sine este o structură inflexibilă, o structură care nu corespunde nevoilor pacienților, populației, în acest moment, pentru că ne adresăm și oamenilor sănătoși. E o structură care trebuie să se reformeze din temelii. Abia după ce se va restructura ministerul vom putea restructura și restul lucrurilor. Asta este părerea primelor trei zile de ministeriat”, a subliniat Sorina Pintea.

Iată că reforma începută de Guvernul Cioloș și mult hulită de PSD este mai mult decât necesară, lucru pe care îl recunoaște, culmea ironiei, chiar și un ministru al PSD.

loading...

About dacnews

Check Also

DEZVĂLUIRI explozive din interiorul ANSVSA privind modul în care statul ”luptă” cu pesta porcină

”Oamenii de la sate au fost păcăliți! Chiar dacă și-au sacrificat animalele pentru a nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: