Home / ACTUALITATE / O tânără din Teleorman, absolventă de particulară şi a unui curs de machiaj, angajată la MAE

O tânără din Teleorman, absolventă de particulară şi a unui curs de machiaj, angajată la MAE

În timp ce pe de o parte Ministerul de Finanţe anunţă tăieri de posturi în sistemul de stat, pe de altă parte MAE şi-a mărit echipa. Nu cu oricine, ci cu o tânără de 22 de ani din Teleorman, scrie Epoch Times.

În vârstă de 22 de ani, nou angajată a MAE, Lorena Teodora Cazacu este chiar din urbea lui Dragnea, Alexandria, a absolvit liceul Matei Basarab din Bucureşti, o facultate particulară şi un curs de make-up, ceea ce a calificat-o direct să lucreze în echipa care pregăteşte preşedinţia României la Consiliul UE, scrie curentul.info.

Sursa citată mai relatează că tânăra angajată a MAE este fiica lui Nicolae Cazacu, director general în MAI şi a Georgetei Cazacu, consilier la Ministerul Agriculturii. Unchiul tinerei este primarul PSD din Alexandria, Victor Drăguşin.

“Tinerii care aduc premii României la olimpiade internaţionale nu sunt buni pentru MAE care colcăie de beizadele.”, concluzionează sursa citată.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Datele oficiale arată un singur lucru, DNA-ul a fost doborât. Bilanțul pe anul 2018 – dacnews.net

Şeful interimar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Călin Nistor, a prezentat, vineri, bilanţul instituţiei pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: