Home / ACTUALITATE / Oana Pellea: Nu există nicio dezbinare a poporul român. Există doar o luptă între oameni cinstiți și hoți

Oana Pellea: Nu există nicio dezbinare a poporul român. Există doar o luptă între oameni cinstiți și hoți

Oana Pelea are un mesaj dur pe pagina sa de Facebook în care se adresează guvernanților. Actrița este deranjată de modul în care Guvernul se raportează la popor. 

“Nu exista nicio dezbinare in poporul roman. Exista doar o lupta intre oamenii cinstiti si hoti. Exista multa manipulare, multa dezinformare voita…ca sa nu mai stii cine ce, de ce, incotro…multa saracie, spaima, lasitate, mafie…dar exista si mult curaj, multi oameni demni si civilizati…Nu, domnilor guvernanti…nu vrea nimeni sa dezbine Romania inafara de dumneavoastra cei ce nu acceptati niciun dialog si vreti sa va impuneti vointa cu forta, nedemocratic.

Citește și ”Andreea Cosma, condamnată la 4 ani de închisoare cu executare

“Divide et impera”. În română este mai cunoscut ca: „dezbină și stăpânește”.

Poporul nu vrea sa stapaneasca asupra nimanui, decat asupra propriului destin. Poporul vrea sa traiasca demn intr-o tara libera, democratica si prospera. Poporul vrea sa fie reprezentat de un Guvern si de un Parlament ce lucreaza pentru binele Tarii si nu pentru binele personal.

Nu exista nicio dezbinare in poporul roman. Exista doar o lupta intre oamenii cinstiti si hoti”, a scris Oana Pelea pe Facebook.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Iohannis, la CSM: ”Românii v-au apărat în stradă. Toader nu v-a onorat cu prezenţa”

Klaus Iohannis a fost azi la prânz la şedinţa CSM prevăzută pentru alegerea conducerii acestei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: