Home / ACTUALITATE / Oreste: ”O lege a LUSTRAȚIEI care să spună clar fără penali și corupți în funcții publice este OBLIGATORIE”

Oreste: ”O lege a LUSTRAȚIEI care să spună clar fără penali și corupți în funcții publice este OBLIGATORIE”

Oreste a lansat un manifest în care trage atenția că România este sufocată de o bandă de infractori care ne joacă destinul la ruleta rusească, iar singura soluție pentru a scăpa de acest ”microb epidemic” este o nouă Revoluție.

Iată postarea integrală:

”CITESTE: MANIFEST! ROMÂNIA ESTE SUFOCATA DE O BANDA DE OPORTUNUSTI, URMAȘII BOLȘEVICILOR, SECURIȘTILOR ȘI SLUGILOR MOSCOVEI OLIGARHICE NE JOACA DESTINUL LA RULETA RUSEASCĂ

UNICA SOLUTIE: O ADEVARATA REVOLUTIE !

Citeste pana la capat si distribuie peste tot daca esti de acord cu aceste randuri, xeroxati si impartiti oamenilor pe strada.

Cand un partid de Guvernamant acapareaza rand pe rand institutiile Statului si le foloseste in interes propriu ducand o tara spre involutie, REVOLUTIA (re-evolutie) devine LEGITIMA si OBLIGATORIE, conf. art. 55 din Constitutia Romaniei, pentru a curata toate aceste institutii capusate si infectate de aceast microb epidemic numit pe buna dreptate Ciuma Roșie format din urmasi ai nomenclaturistilor comunisti-bolsevici.

O lege a LUSTRATIEI functionala, care sa spuna clar fara penali si corupti in functii publice este OBLIGATORIE pentru insanatosirea acestei natiuni.

De 2 ani suntem in strada, pasnic si fara arme, conf. art 30 si 39 din CR, iar mafia politica in loc sa dispara, se dezvolta agresiv.

NU UITATI, toate dictaturile se instaureaza prin lege, prin legi strambe favorabile lor, iar noi azi suntem la nivelul anilor 50, cand comunismul-bolsevic a inchis gura cetatenilor, i-au adormit cu salarii si pensii mari, apoi le-au luat inapoi inzecit, iar cei care au inteles gravitatea politica, au fost inchisi in puscarii de exterminare.

In lume, dictaturile iliberale, de tip oligarhic se dezvolta rapid (vezi Rusia, Turcia, Ungaria,Venezuela,etc), cei care se opun sunt arestati sau ucisi, jurnalismul opozant este aproape inexistent…lasam istoria sa se repete, lasam Romania pe mana acestor mafioti politici, sau ne trezim cat inca mai avem timp ?

DEMOCRATIA (conducerea de catre popor in traducere literala), DEMOS-KRATOS=PUTEREA-POPORULUI, este ideologia ce o urmam, sau lasam OLIGARHIC-KRATOS sa decida viitorul nostru si al copiilor nostri ?

Azi avem inca puterea se decidem singuri pe mainile cui lasam viitorul nostru si al acestei tari frumoase si bogate !

Somnul natiunii naste monstri,
Tu ce decizie ai luat ?
No hai ca-i bai !”

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Cât TUPEU! După ce a rămas fără pensie specială, Ciorbea vrea și mai mulți bani la salariu – dacnews.net

Dragnea își poate lua adio de la insula Belina. TelDrum a pierdut procesul – dacnews.net

INCENDIAR! Dragnea, ACUZAT direct de implicare în MĂCELUL din 10 august – dacnews.net

De ce au anihilat DNA? USR l-a prins pe un lider PSD cu peste 300 de contracte cu bani publici

loading...

About dacnews

Check Also

Conturi FALSE de Facebook folosite de propagandiști – dacnews.net

Informaţiile pe care le procesăm zilnic reuşesc să ne schimbe percepţiile cu privire la diverse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: