Home / ACTUALITATE / Pensionarii s-au întors din Grecia foarte furioși pe Firea: ”Rusine, păcăliți prostimea”

Pensionarii s-au întors din Grecia foarte furioși pe Firea: ”Rusine, păcăliți prostimea”

Una dintre pensionarele care au beneficiat de o tabără gratuită în Grecia din partea Primăriei Capitalei s-a întors foarte nervoasă în țară. Ea o acuză pe Gabriela Furea că pensionării au fost păcăliți, scrie aktual24.ro.

Într-o nouă mișcare de imagine, Gabriela Firea a anunțat la începutul lunii august că Primăria București va trimite 1.000 de pensionari în Grecia într-o tabără gratuită. Iată că au apărut și primele impresii ale pensionarilor care au avut norocul să prindă unul dintre locurile puse la dispoziție de Firea. Pensionara Maria a scris pe Facebook că a fost păcălită: „Toti pensionarii care au ajuns la Paralia-Katerini nu au găsit ce li s-a promis”. „Vedeti unde este mafia în România?”, a adăugat Maria, spunând că mai bine mergea pe banii ei în Creta.

Costurile pentru cazarea și deplasarea celor 1.000 de pensionari în Grecia sunt de 2.000.000 de lei, a anunțat Primăria București.

„Participarea la tabăra cultural-educativă este gratuită, costurile fiind suportate de către Primăria Municipiului București prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București (CSMB) și include: transport dus-întors cu autocarul București (Arena Națională) – Grecia (Hotel localitatea Paralia-Katerini) și retur; cazare în cameră cu 2 pături, pentru 7 nopți; masă (mic dejun-prânz-cină) pentru 7 zile; excursie turistică pentru vizitarea Muntelui Olimp cu ghid turistic; excursie turistică pentru vizitarea obiectivelor turistice din Metora cu ghid turistic; petrecere culturală tematică “Seara Greceasca”; petrecere culturală tematică “Seara Romaneasca”; activități recreative (jocuri de societate – șah, table etc.)”, au precizat reprezentanții Primăriei.

Mii de pensionari s-au înghesuit, la începutul lunii august, pe o căldură infernală, pentru a prinde un loc în tabăra gratuită din Grecia.

Dintr-o analiză realizată de Cotidianul rezultă că Primăria București a plătit cu 136.900 de euro mai mult decat prețul pieței pentru a-i trimite pe cei 1.000 de pensionari în Grecia.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Conturi FALSE de Facebook folosite de propagandiști – dacnews.net

Informaţiile pe care le procesăm zilnic reuşesc să ne schimbe percepţiile cu privire la diverse …

2 comments

  1. Sa ma pis pe firea si toti pensionarii infecti care cred in ea si psd!

  2. Păi, băi javră de ce nu te-ai dus pe banii tăi în Creta în cristosu „ mă-tii ! Ai stat la coadă ca să te duci moca și tot tu faci scandal scârbă bătrână ! Ce voiai 5 stele, jacuzzi ! Ai sictir !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: