Home / ACTUALITATE / Ponta: Votanţii PSD vor să ştie despre afacerile, proprietăţile şi milioanele de euro ale lui Dragnea

Ponta: Votanţii PSD vor să ştie despre afacerile, proprietăţile şi milioanele de euro ale lui Dragnea

Liderul partidului Pro România, Victor Ponta, a reacţionat după ce jurnaliştii de la Rise Project au declanşat o adevărată isterie în spaţiul public cu celebra valiză găsită în Teleorman, scrie Epoch Times.

Fostul premier Victor Ponta a transmis luni, pe pagina sa de Facebook, că nu are nicio legătură cu scandalul Teleormanleaks care îl vizează pe rivalul său de la PSD, Liviu Dragnea.

“M-a amuzat poanta care s-a viralizat online cu mine şi drona care aduce valiza! Dar e doar o glumă – de data aceasta nu am nicio legătură cu cel mai nou scandal politic / din fericire nu am fost niciodată cu Liviu Dragnea la proprietăţile lui din Brazilia, nici nu mi-am petrecut timpul cu Cartelul de la Teldrum şi nici nu i-am ajutat eu pe ei sau ei pe mine cu ceva! Însă dacă va uitaţi în grafic veţi vedea că lucrurile sunt serioase, publicul este interesat şi vrea să afle adevărul! Şi cred că membrii şi votanţii PSD vor cel mai mult să ştie adevărul despre afacerile, proprietăţile şi sutele de milioane de euro pe care liderul social-democraţiei româneşti le deţine după ce a lucrat toată viaţa lui doar la Stat şi a câştigat doar salariul lunar ca mulţi alţi români (cei din CEx ştiu deja, dar folosesc aceste informaţii pentru a obţine de la Dragnea funcţii şi avantaje personale)”, a declarat Ponta.

Potrivit fostului prim-ministru, este de notorietate faptul că liderul PSD este în spatele celebrei companii Tel Drum din Teleorman.

“Absolut toată lumea în PSD şi în afară ştie că Teldrum = Dragnea / şi că Melcul, Sobo sau Pitiş sunt doar nişte oameni de paie băgaţi în faţă şi controlaţi strict ca în filmele cu Pablo Escobar / şi că o parte din bani şi proprietăţi (doar câteva sute de milioane de euro) au fost trecute pe numele lui Ştefan Dragnea prin inginerii financiare stravezii”, a precizat Ponta.

În acelaşi timp, fostul lider PSD a mai precizat că:

– mulţi ştim că Dragnea a pornit acest proiect împreună cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu şi că banii lui erau gestionaţi de Cornel Catană (dar a scăpat de “parteneri” prin metode care îi fac invidioşi pe scenariştii lui “Narcos”);

– ştim că Teldrum a pornit câştigând 100% din contractele din Teleorman şi s-a extins ca o caracatiţă de sifonat banii publici la Constanţa, Neamţ, Satu Mare, Botoşani, Olt şamd;

– mai ştim că folosind banii gestionaţi de MDRAP pentru Programul de Dezvoltare Locală a reuşit Dragnea să controleze baronii locali şi primarii pe care i-a obligat să folosească banii de la Guvern semnând contracte direct cu Teldrum sau cu alte firme paravan care pe urmă au subcontractat la Teldrum / şi aşa au apărut noi “lideri” locali gen Ionel Arsene de la Neamţ sau Mircea Govor de la Satu Mare;

– toţi ştim că timp de 15 ani Dragnea şi Teldrum au fost protejaţi de oameni din Sistem (de la “Statul Paralel”) în aşa fel încât nimeni nu a păţit nimic din punct de vedere legal până în 2017 – şi când DNA a pornit Dosarul “Teldrum” s-a întâmplat iar ceva şi totul s-a oprit după un an.

– acum însă paharul s-a umplut / şi dacă PSD nu are puterea să ceară din interior lămurirea tuturor acestor lucruri, guvernarea va merge direct către dezastru – şi la fel şi România! Sper să înţeleagă că sunt în al 12-lea ceas / dacă nu o fac însă există ProRomania pentru toţi cei care au curaj şi nu pot fi cumpăraţi!

Reamintim că jurnaliştii de la Rise Project au intrat în posesia unei valize cu informaţii esenţiale care vizează corporaţia Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziţionat fizic şi informatic sediul firmei, anul trecut.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Guşă îngroapă Realitatea TV. L-au zdrobit la audienţă toate televiziunile de ştiri – dacnews.net

Realitatea TV începe să plătească preţul combinaţiilor făcute de Cozmin Guşă cu moguli penali ca …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: