Home / ACTUALITATE / ”Prostul Guvernului” s-a supărat și amenință că-l dă în judecată pe Țuțuianu

”Prostul Guvernului” s-a supărat și amenință că-l dă în judecată pe Țuțuianu

Ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, despre care liderul PSD Dâmbovița a spus că este ”cel mai idiot ministru” din Guvern, i-a solicitat acestuia ”să explice întregul context în care au fost făcute declarațiile respective” înainte de a-l da în judecată.

”Aștept ca domnul Țuțuianu să explice întregul context în care au fost făcute declarațiile respective, precum și care sunt pasajele scoase din context și care sunt spusele sale netrunchiate. Domnia a spus că declarațiile sale au fost trunchiate și scoase din context. Aștept să mă lămuresc în legătură cu acest lucru înainte de a-l da în judecată. Sunt un om decent și bine-crescut, dar îi rog pe toți cei tentați să nu confunde toleranța mea. Totul are o limită”, a declarat Andrușcă pentru Ziar Târgu Neamț.ro.

Reacția lui Țuțuianu nu a întârziat: “Expresia nu-mi aparţine mie (n.r. – e prost, că nu poate să asculte nici cinci minute), aparţine unui om din Ministerul Economiei, dar nu am nicio îndoială că există un anume suport pe acest subiect. Dacă dânsul vrea să facă un asemenea gest, vă asigur că voi merge în instanţă, ştiu să mă apăr, sunt avocat de meserie şi ştiu foarte bine ce vorbesc (…)”, scrie G4Media.

Întrebat dacă are aceeaşi părere despre ministrul Economiei, Ţuţuianu a răspuns afirmativ.

“Am aceeaşi părere şi acum. L-am invitat pe domnul ministru să vină în judeţul Dâmboviţa într-o vizită, am stabilit un program cu trei săptămâni înainte, a fost agreat împreună în dimineaţa zilei în care era programată vizita – cunoscută şi de presa locală. Mi-a reconfirmat că este prezent la ora 10,00. La ora 10,00, m-am trezit la Consiliul Judeţean Dâmboviţa cu un secretar de stat şi un consilier de la cabinetul ministrului. L-am sunat să-l întreb dacă s-a întâmplat ceva, vreau să vă spun că nu mi-a răspuns nici astăzi. Şi al doilea lucru pe care îl spun foarte ferm: în judeţul Dâmboviţa există trei societăţi comerciale din industria de apărare, pe care le gestionează Ministerul Economiei. La momentul acesta, în această industrie sunt probleme cu totul deosebite”, a susţinut Ţuţuianu.

Reacția lui Dănuț Andrușcă vine după ce marți seară România TV a difuzat mai multe înregistrări dintr-o ședință cu ușile închise a PSD, unde Adrian Țuțuianu îi reproșează liderului PSD Neamț, Ionel Arsene, numirea ”celui mai idiot ministru” în Guvern.

”Ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost, încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoarea: A avut o vulcanizare”, i-a spus Țuțuianu lui Arsene.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Datele oficiale arată un singur lucru, DNA-ul a fost doborât. Bilanțul pe anul 2018 – dacnews.net

Şeful interimar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Călin Nistor, a prezentat, vineri, bilanţul instituţiei pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: