Home / ACTUALITATE / Rareș Bogdan, o nouă lovitură năucitoare pentru Cozmin Gușă! Oreste jubilează

Rareș Bogdan, o nouă lovitură năucitoare pentru Cozmin Gușă! Oreste jubilează

Rareș Bogdan nu cedează în războiul pe care l-a pornit cu Cozmin Gușă din cauza lui Oreste Teodorescu. Patronul Realitatea Tv a ținut să precizeze de mai multe ori că lucrurile sunt clare în ceea ce privește interzicerea anumitor jurnaliști în platoul Jocuri de Putere.

Oreste şi Oana Stănciulescu rămân interzişi la Realitatea Tv, a întărit Cozmin Guşă chiar acum două zile. Și totuşi Rareş Bogdan continuă să se afişeze în locuri cheie lângă prietenul său. Acest gest poate fi interpretat ca un mesaj care arată că cei doi rămân în continuare conectaţi şi că influenţa lui Oreste la Realitatea TV este şi va fi una demnă de luat în seamă.

Oreste Teodorescu, Rareş Bogdan şi Sorin Manea, partenerul de afaceri al lui Oreste au fost surprinşi împreună, chiar astăzi la un eveniment de lansare extrem de important, la care au participat oameni cu nume grele din România, dar şi din presă. Printre aceştia şi noul ministru al Apărării, Gabriel Leş.

Citește și ”Ioan Mircea Pașcu îi ia peste picior pe românii din Diaspora. Vrea schimbarea zilei Naționale a României

Este vorba despre inaugurarea celei de-a patra fabrici a companiei internaţionale Elbit Systems, unul dintre furnizorii tradiţionali ai armatei române. Aceasta are sediul la Haifa, Israel şi  derulează proiecte deosebit de importante în domeniul apărării şi securităţii în întreaga lume. (Sursa: Capital.ro)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Conturi FALSE de Facebook folosite de propagandiști – dacnews.net

Informaţiile pe care le procesăm zilnic reuşesc să ne schimbe percepţiile cu privire la diverse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: