Home / PAMFLET / Șerban Nicolae: “Persoanele corupte să primească 10 000 de euro de la stat”

Șerban Nicolae: “Persoanele corupte să primească 10 000 de euro de la stat”

Într-un interviu acordat, senatorul PSD Șerban Nicolae condamnă măsura arestului preventiv și spune că acesta nu este sistem judiciar, ci răzbunare, iar “răzbunarea este arma prostului”.

Dacă ai o persoană coruptă, un demnitar cu funcție înaltă, nu trebuie să arestezi persoana. Trebuie să te comporți cu mânuși cu ea pentru că este o persoană vulnerabilă. Vă dați seama ce șoc suferă când este prinsă că a furat?! Astfel, persoana coruptă riscă să cadă în patima alcoolului sau a drogurilor. Îi nenorocim viața pentru un nimic”, afirmă senatorul PSD.

Tocmai de aceea, voi propune în Parlament ca statul să acorde persoanelor corupte un stimulent financiar de 10 000 de euro pentru a le spăla rușinea. Este rușinos să fii prins. Îți scade moralul și nici chef să mergi la prostituatele minore ale lui Negoiță nu mai ai. Și în acest fel, nu vom mai fi discriminați. Când BOR, prin intermediul preoților, vă jupoaie de bani, voi mergeți fuga și ledați alți bani, bani pe care nimeni nu îi impozitează. Noi de ce să fim tratați diferit”, încheie interviul Șerban Nicolae.

loading...

About dacnews

Check Also

Toader anunță o nouă Ordonanță! ”Cineva trebuie să îndrepte ceea ce pumnul lui Tedi a pus la podea”

Mircea Badea ia bătaie și pe Facebook. Sute de comentarii ironice pe pagina de Facebook …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: