Home / POLITICĂ / Ciordache a luat-o razna! A făcut același gest obscen, de data aceasta victima fiind o femeie

Ciordache a luat-o razna! A făcut același gest obscen, de data aceasta victima fiind o femeie

Probabil că Ciordache a fost abuzat în copilărie cu degetul mijlociu al mâinii, altminteri de ce ar recidiva în ședința de luni a Biroului permanent al acestui for făcând din nou acel gest obscen?! Semnul a fost adresat de data aceasta unei femei.

”Obscenitate, numele tău e Florin Iordache! La atât se reduce comunicarea deputatului PSD: la semne obscene. Astăzi, în Biroul Permanent, a fost rândul Ralucăi Turcan să i se arate m***. De către deputatul Iordache. În timp ce acesta mânca. Unei femei.  În forul de conducere al celei mai importante instituții a statului român. Cum mai putem tolera așa ceva”, scrie Iulian Bulai pe Facebook.

Citește și ”Secretul lui Iordache?! Opt ani de închisoare cu executare pentru evaziune de 4,5 milioane euro

Reprezentanții PSD susțin însă că Iordache mânca o plăcintă, iar degetul ridicat nu avea legătură cu vreo intenție de a face un gest obscen. Acum imaginați-vă că mâncați orice doriți ținând degetul mijlociu ridicat. Așa-i că e dificil?

Citește și ”Iordache nu ştie semnificaţia gestului, dar a presupus că e ceva rău, că asta îi arată toată lumea

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că Biroul Executiv al partidului a decis ca liberalii să ceară în Biroul permanent al Camerei Deputaților sancționarea deputatului PSD Florin Iordache cu tăierea indemnizației pentru gesturile obscene din Parlament.

„Vom iniția propunerea de sancționare a lui Iordache pentru comportamentul badaranesc, pentru utilizarea de gesturi obscene în plenul Parlamentului și în general pentru atitudinea grobiană care este contrară civilizației și bunului simț pe care o manifestă de ceva vreme în activitatea sa politică. Vom solicita în primul rând demisia din funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților, pe lângă asta vom solicita sancționarea sa, în conformitate cu prevederile Regulamentului, probabil vom solicita să rămână fără indemnizație o lungă perioadă de timp, pentru că asta este cea mai bună pedeapsă pentru oameni de genul Iordache”, a afirmat Ludovic Orban, la finalul ședinței Biroului Executiv al PNL.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

EXPLOZIV Acuzații de ÎNȘELĂTORIE a președintelui și a CSAT-ului pe tema bugetului – dacnews.net

Traian Băsescu a declarat că diminuarea prin amendamentele admise a bugetelor SRI şi SPP pe anul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: