Home / POLITICĂ / De la un potențial prezidențiabil, Tăriceanu a ajuns la degetul mic al lui Dragnea. Votul pentru ridicarea imunității, amânat pentru 4 decembrie

De la un potențial prezidențiabil, Tăriceanu a ajuns la degetul mic al lui Dragnea. Votul pentru ridicarea imunității, amânat pentru 4 decembrie

Senatorii juriști au amânat o săptămână, până pe 4 decembrie, verdictul în privința cererii DNA de ridicare a imunității lui Călin Popescu Tăriceanu, astfel, dintr-un potențial prezidențiabil, acesta a ajuns la degetul mic al lui Dragnea.

Robert Cazanciuc, președintele comisiei juridice din Senat, a anunțat marți la finalul audierii secrete a lui Tăriceanu că senatorii juriști i-au cerut acestuia să le furnizeze ”note scrise” pentru a lămuri acuzațiile DNA.

Cazanciuc a mai spus că termenul – limită impus de Biroul Permanent al Senatului pentru depunerea raportului comisiei juridice este 10 decembrie.

Citește și ”Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, vrea să limiteze dreptul la muncă al românilor în străinătate

”Până săptămâna viitoare va depune note scrise. Suntem într-o procedură ca să ne formăm convingeri. După dezbaterea de marțea viitoare va fi făcut raportul. Vom vedea marți în funcție de ce dl Tăriceanu va depune în apărarea sa”, a spus Cazanciuc la finalul audierii președintelui Senatului.

Cu alte cuvinte, Dragnea îl are la degetul său mic pe Tăriceanu, motiv pentru care șeful Senatului va fi nevoit să joace după cum îi cântă stăpânul. Dat fiind faptul că Dragnea este o persoană răzbunătoare, iar Tăriceanu a fost singurul care a reușit să blocheze ordonanța de amnistie și grațiere, situația devine și mai complicată liderul ALDE.

Reamintim că DNA a cerut aviz pentru urmărirea penală pe numele lui Tăriceanu. DNA a aratat într-un comunicat de presă că dosarul de luare de mită a fost deschis la solicitarea autorităților judiciare din Austria și vizează obținerea de către șeful Senatului a 800.000 de dolari foloase necuvenite.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

EXPLOZIV Acuzații de ÎNȘELĂTORIE a președintelui și a CSAT-ului pe tema bugetului – dacnews.net

Traian Băsescu a declarat că diminuarea prin amendamentele admise a bugetelor SRI şi SPP pe anul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: