Home / POLITICĂ / Dragnea, lovit în moalele capului: Corina Creţu candidează pentru partidul lui Ponta

Dragnea, lovit în moalele capului: Corina Creţu candidează pentru partidul lui Ponta

Comisarul european Corina Creţu a confirmat, vineri seara, că va candida la alegerile europarlamentare din acest an, menţionând că a primit deja o propunere în acest sens: cea din partea Pro-România, partidul înfiinţat de fostul premier Victor Ponta, principalul duşman al PSDragnea.

„Da. Când ne-am întâlnit ultima oară, am spus că mă voi gândi. Aveam şi ideea de a nu mai candida. M-am gândit, după aceea. Oamenii care au stat mai mult la Bruxelles, în ciuda mentalităţii care este în România – Gata, să mai vină şi în ţară! -, au căpătat acolo mai multă experienţă pentru ţara lor”, a răspuns Corina Creţu, comisarul pentru politică regională, vineri seara, într-o emisiunea la România TV, întrebată dacă va candida la europarlamentare, potrivit Mediafax.

Ea a dat exemplul fostului comisar european Vivien Reading, pe motiv că a avut multă influenţă la al treilea mandat în executivul de la Bruxelles.

Citește și ”Penalii au adoptat pe furiș o lege care blochează organizarea unui referendum pe tema justiției

Corina Creţu a fost atacată de mai multe ori de oamenii lui Dragnea pe motiv că acuză în public autorităţile de la Bucureşti pentru slaba absorbţie a fondurilor europene. Reacţia comisarului european a venit promp: nu mai accept să fiu acuzată pe nedrept.

„Doamnă Prim Ministru, îmi pare rău să constat, în fiecare întâlnire pe care am avut-o cu dvs., cât de dezinformată sunteţi de către cei din subordinea dvs., lucru pe care vi l-am transmis în mai multe rânduri personal. Cât despre cei care încearcă în fiecare zi să mă atace, prin diverse voci, aş vrea să fac următoarele precizări: în toate cele 28 de ţări ale Uniunii Europene am dat interviuri, am făcut conferinţe de presă şi am prezentat situaţia la zi. Care în unele ţări e bună, în altele nu. Nu numai că nu e interzis, dar e obligaţia mea să încurajez folosirea la maxim a fondurilor europene şi să atrag atenţia asupra riscurilor. România nu este o ţară care să îşi poată rata şanse la dezvoltare din orgolii”, a declarat recent Corina Creţu, în urma unui schimb de replici cu guvernul Dăncilă.

Citește și ”Un violator a primit 3.000 de euro despăgubiri mulțumită legii ministrului Justiției, Tudorel Toader

În esenţă, ce spunea Corina Creţu şi a deranjat PSDragnea e faptul că guvernul nu a făcut mai nimic pentru a atrage fonduri europene GRATIS, care ar fi ajutat foarte mult românii în domenii ca: infrastructura, serviciile medicale, agricultură, mediul de afaceri.

Majoritatea comentatorilor au explicat de ce nu vrea guvernul PSD-ALDE să atragă banii gratis ai Europei: fondurile respective sunt stric controlabile şi nu pot fi furate! (Sursa: Ziaristii.com)

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Ponta iar își dă drumul la gură. Dezvăluie conversații private cu Dragnea, cum se folosește de Tudorel

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, marți, pentru Agerpres, că o eventuală ordonanță de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: