Home / POLITICĂ / Dragnea și Dăncilă au parte de un susținător neașteptat după eșecul de la Referendum

Dragnea și Dăncilă au parte de un susținător neașteptat după eșecul de la Referendum

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a declarat, luni seară, că eșecul referendumului de la sfârșitul săptămânii trecute nu este motiv de demitere a guvernului, el adăugând că nici președintele PSD, Liviu Dragnea, nu trebuie să își dea demisia din aceasta cauză.

Totodată, Crin Antonescu a precizat că el a votat pentru modificarea Constituției solicitată de semnatarii inițiativei Coaliției pentru Familie și că nu crede că s-ar fi întâmplat ceva rău dacă acest referendum ar fi fost validat.

Ion Coja scria pe blogul său că în 2011, Crin Atonescu a fost la o clinică privată, extrem de discretă, specializată în cure de dezintoxicare a dependenţilor de droguri, afirmând că informația a fost confirmată de un anume colonel SRI, Petrică Sighiraş. În acelaşi context, un prieten al generalului Cornel Dobriţoiu, fost ministru liberal al Apărării, a spus că Antonescu ”este un beţiv” şi, după părerea lui, ”mai foloseşte şi alte chestii”. Nu știm cât de adevărate sunt aceste informații, însă trebuie să recunoaștem că este ciudat faptul că Antonescu nu l-a acționat în instanță pe autorul articolului respectiv.

Am făcut această paralelă pentru a putea găsi o scuză afirmațiilor abracadabrante ale fostului lider PNL. Pare să fie într-o continuă transă… Să afirmi că este normal să arunci pe geam 46 de milioane de euro fără să răspunzi politic, acest lucru frizează ridicolul.

”Nu știu cine a vândut referendumul, nu știu cine l-a cumpărat. Dacă ar fi trecut referendumul, nu s-ar fi întâmplat nimic rău, din punctul meu de vedere. Eu am votat pentru. Domnul Tăriceanu s-a dus la Bruxelles cu problema protocoalelor și s-a întors cu problema referendumului. Dar nu cred că din cauza Bruxelles-ului a eșuat referendumul. Unii au vorbit despre căsătoria dintre om și capră, alții despre căsătoria dintre femeie și cocoș, unii au crezut că e o manevră de-a lui Dragnea.

Eșecul referendumului nu e motiv de demitere a unui guvern, sunt multe alte motive pentru demitere. Din funcția de președinte al unui partid, de exemplu al PSD, nu se pleacă atunci când vor opozanții sau oamenii, ci când vrea partidul. Dragnea nu trebuie să își dea demisia din cauza eșecului referendumului”, a declarat Crin Antonescu, într-o intervenție telefonică la România TV.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Norica Nicolai le interzice magistraților să protesteze: ”Nu au acest drept” – dacnews.net

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat, vineri, că magistrații nu au dreptul să facă greva. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: