Home / POLITICĂ / Dragnea vede numai conspirații: Șeful SIE conspiră cu ”Cioloș-Soros” să dărâme Guvernul Dăncilă

Dragnea vede numai conspirații: Șeful SIE conspiră cu ”Cioloș-Soros” să dărâme Guvernul Dăncilă

Un nou scenariu halucinant a fost lansat în spațiul public de Liviu Dragnea prin intermediul propagandiștilor de la Antena 3. Postul lui Voiculescu anunță că, marți seara, a avut loc o „intalnire de taina” între șefii serviciilor secrete pentru a pune la cale dărâmarea Guvernului după „esecul operațiunii Valiza”, scrie Aktual24.

Antena 3 a anunțat că la întâlnire au participat șeful SIE, Gabriel Vlase (fost deputat PSD), șeful SRI, Eduard Hellwig și șeful SPP, Lucian Pahontu. Adrian Ursu a declarat că s-a discutat despre „esecul Operațiunii Valiza, care nu a reușit să deturneze atenția publică de la scandalul Toader-Lazăr, dar s-au făcut și planuri de viitor”. „Informatiile au fost că s-a vorbit despre dărâmarea guvernului. Este un termen trasat de Ciolos-Soros ca până la 1 decembrie să fie dărâmat guvernul”, a mai susținut Ursu.

Antenă 3 a menționat că la întâlnire ar mai fi participat deputatul PSD Marcel Ciolacu și alți adversari ai lui Dragnea din partid.

Însă realitatea este cu totul alta. „Intalnirea de taina” a fost de fapt o petrecere organizată, de Sfinții Mihail și Gavril, de către Gabriel Vlase. Marcel Ciolacu a confirmat că a fost prezent la petrecere.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Dragnea este doar o MARIONETĂ, aceasta fiind și ultima lor carte

Dan Turturică a publicat pe Digi24.ro un articol care dă fiori. Cine sunt păpușarii lui Dragnea. Cine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: