Home / POLITICĂ / Dragnea vede numai conspirații: Șeful SIE conspiră cu ”Cioloș-Soros” să dărâme Guvernul Dăncilă

Dragnea vede numai conspirații: Șeful SIE conspiră cu ”Cioloș-Soros” să dărâme Guvernul Dăncilă

Un nou scenariu halucinant a fost lansat în spațiul public de Liviu Dragnea prin intermediul propagandiștilor de la Antena 3. Postul lui Voiculescu anunță că, marți seara, a avut loc o „intalnire de taina” între șefii serviciilor secrete pentru a pune la cale dărâmarea Guvernului după „esecul operațiunii Valiza”, scrie Aktual24.

Antena 3 a anunțat că la întâlnire au participat șeful SIE, Gabriel Vlase (fost deputat PSD), șeful SRI, Eduard Hellwig și șeful SPP, Lucian Pahontu. Adrian Ursu a declarat că s-a discutat despre „esecul Operațiunii Valiza, care nu a reușit să deturneze atenția publică de la scandalul Toader-Lazăr, dar s-au făcut și planuri de viitor”. „Informatiile au fost că s-a vorbit despre dărâmarea guvernului. Este un termen trasat de Ciolos-Soros ca până la 1 decembrie să fie dărâmat guvernul”, a mai susținut Ursu.

Antenă 3 a menționat că la întâlnire ar mai fi participat deputatul PSD Marcel Ciolacu și alți adversari ai lui Dragnea din partid.

Însă realitatea este cu totul alta. „Intalnirea de taina” a fost de fapt o petrecere organizată, de Sfinții Mihail și Gavril, de către Gabriel Vlase. Marcel Ciolacu a confirmat că a fost prezent la petrecere.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Ponta iar își dă drumul la gură. Dezvăluie conversații private cu Dragnea, cum se folosește de Tudorel

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, marți, pentru Agerpres, că o eventuală ordonanță de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: