Home / POLITICĂ / Firea confirmă că violențele din 10 august au fost puse la cale de șeful PSD: ”Am informațiile astea din anturajul domniei sale”

Firea confirmă că violențele din 10 august au fost puse la cale de șeful PSD: ”Am informațiile astea din anturajul domniei sale”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, confirmă că Liviu Dragnea a pus la cale violențele din 10 august împreună cu „echipa domniei sale”, scrie Aktual24.

„Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale și am informațiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect juridic. Dar uite ca nu a fost așa. Vrea să transforme capitala României, municipiul București și să ajungem precum Beirut”, a declarat Firea, sâmbătă seară, la România TV.

Prima reacție din PSD față de aceste afirmații a venit din partea lui Felix Stroe, președinte PSD Constanța.

„In continuarea acțiunilor sale, de demonizare a președintelui PSD și a activității sale, d-na Firea pretinde fără dovezi că instituțiile de control ale statului inventează dosare și că ‘… nici pe vremea guvernării PDL sau a tehnocraților nu am avut atâtea controale’ (?!). Mai mult, tot Liviu Dragnea ar fi organizat împreună cu Ministerul de Interne și ‘echipa să de comunicare’ acțiunea de pe 10 august (?!), adăugând: ‘Stiu mai multe, dar nu vreau să spun!’, afirmații puerile, lipsite de orice fundament, ale unei persoane însetate de razbunare”, susține președintele PSD Constanța.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Norica Nicolai le interzice magistraților să protesteze: ”Nu au acest drept” – dacnews.net

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat, vineri, că magistrații nu au dreptul să facă greva. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: