Home / POLITICĂ / Organizația PRO România Tulcea, aspirator de peneliști și oameni noi în politică

Organizația PRO România Tulcea, aspirator de peneliști și oameni noi în politică

“Au venit și mi-au spus că vor să pună umărul pentru a schimba ceva în viitorul politicii românești ”, afirmă coordonatorul PRO România Tulcea, Ștefana Zibileanu.

Dacă la nivel de țară, partidul lui Ponta pare să fie un aspirator de pesediști, organizația PRO România Tulcea sfideze această logică. Cu puțin timp în urmă, o întreagă organizație PNL din județul Tulcea (n.r. peste 30 de membri) a decis să vină alături de Ștefana Zibileanu în PRO România.

Au venit și mi-au spus că vor să pună umărul pentru a schimba ceva în viitorul politicii românești și le mulțumesc pentru încredere. Domnul Daniel Dobre, președintele organizației PNL Nufăru, consilier local, m-a asigurat că toți ceilalți colegi care au hotărât să renunțe la PNL, unii dintre ei și la funcțiile de consilieri, fac acest lucru pentru că nu se mai regăsesc în PNL-ul anului 2019, sunt dezamăgiți și cred că forța unui partid constă în unitate și respect reciproc. Au venit cu gânduri mari, sunt puși pe treabă iar noi, familia PRO România Tulcea, i-am primit cu brațele deschise” a declarat Ștefana Zibileanu, coordonatorul PRO România Tulcea.

Citește și ”Cioloș anunță cum putem scăpa de PSD: Nu e teorie pură, inclusiv partidul lui Ponta are interes

Organizația PRO România Tulcea, în cele 3 luni de la înființare, are câteva sute de membri și peste o mie de simpatizanți declarați. Aflăm de la coordonatorul PRO România că marea majoritate a oamenilor care au venit la PRO România Tulcea sunt tineri și lucrează în mediul privat, mulți nu au mai făcut politică. ”Au idei, au opinii și vor să se implice în politică pentru că doar așa pot hotărî pentru ei, pentru copiii lor, pentru viitorul tuturor celor care contează în viața lor.

Unii sunt dezamăgiți de partidul în care au activat, dar toți sunt animați de dorința sinceră de a se implica efectiv în acest nou proiect politic în care oamenii se pot exprima liber iar ideile lor fac agenda de lucru în fiecare zi”, a mai declarat Ștefana Zibileanu, coordonator PRO România.

Dacă și voi v-ați pus întrebarea firească și anume, este iubit atât de mult partidul lui Ponta la Tulcea, ei bine, nu știm să vă răspundem. Ceea ce știm este faptul că actualul coordonator PRO România Tulcea, Ștefana Zibileanu, a fost unul dintre cei mai importanți membri ai PNL Tulcea. Aceasta a fost dată afară din PNL, cu întreaga echipă, imediat după alegerile locale din 2016 pentru că a refuzat să facă jocurile de culise ale unor personaje meschine din politica tulceană.

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

EXPLOZIV Acuzații de ÎNȘELĂTORIE a președintelui și a CSAT-ului pe tema bugetului – dacnews.net

Traian Băsescu a declarat că diminuarea prin amendamentele admise a bugetelor SRI şi SPP pe anul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: