Home / POLITICĂ / Tăriceanu a batjocorit ceremonia de la Ateneu, vorbind despre propriile frustrări şi despre spaima sa de puşcărie!

Tăriceanu a batjocorit ceremonia de la Ateneu, vorbind despre propriile frustrări şi despre spaima sa de puşcărie!

La ceremonia de la Ateneul Român, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a avut un discurs dezgustător. El a citit un text care parcă fusese scris de marii infractori ai României.

Vorbind în limba engleză, Tăriceanu şi-a trecut în revistă toate spaimele şi frustrările, prezentând statul român ca pe unul bântuit de dictatura forțelor oculte.

Mesajul lui Tăriceanu a semănat cu diatribele sale obişnuite de la Antena 3 – celebrele teorii fanteziste cu binom, stat paralel, protocoale ucigaşe etc.

Citește și ”A fost eroul nostru! Al serii, al românilor şi al UE! Discursul senzațional al polonezului Donald Tusk

„Unele instituții ale statului român au rămas cu practici specifice anilor comunismului, ai dictaturii”, a spus preşedintele Senatului, stârnind rumoare și zâmbete ironice în sală.

Iar toate astea le-a pomenit nu din opoziție, ci în calitate de omul numărul 2 în stat, aflat la guvernare şi în majoritatea parlamentară! (Sursa: Ziaristii.com)

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Ponta iar își dă drumul la gură. Dezvăluie conversații private cu Dragnea, cum se folosește de Tudorel

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, marți, pentru Agerpres, că o eventuală ordonanță de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: