Home / POLITICĂ / Teodorovici către Dragnea: ”De data asta nu se știe care pleacă primul”

Teodorovici către Dragnea: ”De data asta nu se știe care pleacă primul”

Eugen Teodorovici este unul dintre martorii ”binevoitori” din dosarul Dragnea-TelDrum aflat în lucru la DNA. Însă, în faza urmăririi penale declarația poate fi oricând completată.

Contre dure între Teodorovici și Dragnea la Guvern. Teodorovici: ”Sper că nu mă amenințați, de data asta nu se știe care pleacă primul, dintre noi”. Ministrul Finanțelor și Dragnea s-au contrat foarte puternic joi seară, la Guvern. Teodorovici l-a întrebat pe Dragnea dacă vrea să conducă și ministerul din subordinea sa. Iar Dragnea i-a răspuns, pervers, că numirea unui om la ANAF  înseamnă foarte puțin ca să afecteze o mare personalitate” ca Teodorovici, scrie comisarul.ro.

Practic, Teodorovici i-a reproșat lui Dragnea că l-a impus pe sub masă pe Ionuț Mișa la conducerea ANAF, și că el a aflat de numire într-o pauză de publicitate, la Antena 3. Iar Dragnea a făcut mișto de el. Mai mult, i-a spus că munca de ministru e grea și cine și-o asumă, bine, cine dă vina pe alții e liber să plece. Atunci, Teodorovici l-a fixat cu privirea și i-a spus: Sper că nu mă amenințați, de data asta nu se știe care pleacă primul, dintre noi!

Eugen Teodorovici a fost primul care a părăsit sediul Guvernului. Cu mult înainte de terminarea așa-zisei ședințe. O ședință ținută pentru că Dăncilă nu este ascultată de aproape niciun ministru. Și i-a pârât la Dragnea, care s-a dus să-i amenințe.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Ponta iar își dă drumul la gură. Dezvăluie conversații private cu Dragnea, cum se folosește de Tudorel

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, marți, pentru Agerpres, că o eventuală ordonanță de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: