Home / POLITICĂ / Ultima BOMBĂ! Dragnea a fost protejat de vechea conducere a DNA și infiltrat în PSD

Ultima BOMBĂ! Dragnea a fost protejat de vechea conducere a DNA și infiltrat în PSD

Dragnea a fost protejat de vechea conducere a DNA și infiltrat în PSD! M-am întâlnit cu el în septembrie și m-a întrebat ce-am declarat procurorilor”, a declarat Teodor Nițulescu, martor-denunțător în Dosarul TelDrum. 

Fostul prieten și actualul adversar al lui Liviu Dragnea mărturisește că de-a lungul vremii, el și-a mai pierdut vremea pe la DNA, denunțându-l pe șeful PSD Teleorman, scrie Liber în Teleorman, și că niciodată denunțurile sale n-au avut impact, deși el ar fi povestit procurorilor istoria privatizării TelDrum și relațiile care demonstrează conexiunea lui Liviu Dragnea cu această afacere de mare succes.

Nițulescu spune că Dragnea a fost un ”infiltrat” în PSD: ”Dragnea a fost protejat de vechea conducere a DNA. Și asta s-a întâmplat până acum, până la ultimul procuror șef al instituției. Eu am proprietatea a ceea ce spun. Dragnea a fost infiltrat în PSD, pentru a spune lucruri care se întâmplau în cadrul partidului. Acesta este și motivul pentru care s-a bucurat de protecție. Până acum, cel puțin. Acum DNA face eforturi pentru a descâlci ițele acestei afaceri. Dar eforturile procurorilor nu sunt pe măsura dosarului Teldrum. Aici nu mai vorbim despre un grup infracțional organizat, ci despre o adevărată mafie politică. Dragnea este un om care deja este în slujba unor puteri străine.

Cu alte cuvinte, fostul președinte Băsescu, prin fostul șef al DNA Daniel Morar, l-a protejat pe Liviu Dragnea.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

loading...

About dacnews

Check Also

Orban face jocurile PSD? Atac imbecil la USR cu puțin timp înaintea depunerii moțiunii de cenzură

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat la RFI intenţia Guvernului de a adopta o OUG pentru articolele …

One comment

  1. Nimic nou sub soare ! Dragnea a fost “ucenicul” lui Basescu in PD , asa ca stie cum sa faca lucrurile sa mearga ! ….. mai ales ca ca a parlit porcul impreuna cu Coldea si/sau Kovesi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: