Home / POLITICĂ / Ultima BOMBĂ! Dragnea a fost protejat de vechea conducere a DNA și infiltrat în PSD

Ultima BOMBĂ! Dragnea a fost protejat de vechea conducere a DNA și infiltrat în PSD

Dragnea a fost protejat de vechea conducere a DNA și infiltrat în PSD! M-am întâlnit cu el în septembrie și m-a întrebat ce-am declarat procurorilor”, a declarat Teodor Nițulescu, martor-denunțător în Dosarul TelDrum. 

Fostul prieten și actualul adversar al lui Liviu Dragnea mărturisește că de-a lungul vremii, el și-a mai pierdut vremea pe la DNA, denunțându-l pe șeful PSD Teleorman, scrie Liber în Teleorman, și că niciodată denunțurile sale n-au avut impact, deși el ar fi povestit procurorilor istoria privatizării TelDrum și relațiile care demonstrează conexiunea lui Liviu Dragnea cu această afacere de mare succes.

Nițulescu spune că Dragnea a fost un ”infiltrat” în PSD: ”Dragnea a fost protejat de vechea conducere a DNA. Și asta s-a întâmplat până acum, până la ultimul procuror șef al instituției. Eu am proprietatea a ceea ce spun. Dragnea a fost infiltrat în PSD, pentru a spune lucruri care se întâmplau în cadrul partidului. Acesta este și motivul pentru care s-a bucurat de protecție. Până acum, cel puțin. Acum DNA face eforturi pentru a descâlci ițele acestei afaceri. Dar eforturile procurorilor nu sunt pe măsura dosarului Teldrum. Aici nu mai vorbim despre un grup infracțional organizat, ci despre o adevărată mafie politică. Dragnea este un om care deja este în slujba unor puteri străine.

Cu alte cuvinte, fostul președinte Băsescu, prin fostul șef al DNA Daniel Morar, l-a protejat pe Liviu Dragnea.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

loading...

About dacnews

Check Also

USR: ”Suntem la Avocatul Poporului, însă pare că nimeni nu lucrează aici, condica de prezență e goală”

Liderii USR se află joi la Avocatul Poporului pentru a-i solicita să sesizeze Curtea Constituțională …

One comment

  1. Nimic nou sub soare ! Dragnea a fost “ucenicul” lui Basescu in PD , asa ca stie cum sa faca lucrurile sa mearga ! ….. mai ales ca ca a parlit porcul impreuna cu Coldea si/sau Kovesi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: