Home / POLITICĂ / VIDEO Cioloș, luat la rost de proprietara unei patiserii la Iași

VIDEO Cioloș, luat la rost de proprietara unei patiserii la Iași

Președintele fondator al Mișcării România Împreună (RO+), Dacian Cioloș, a fost luat la rost marți la Iași de proprietara unei patiserii din oraș, căreia fostul premier i-a cerut să semneze pentru susținerea inițiativei cetățenești ”Oameni noi în politică”, informează Iașitvlife.ro.

Femeia i-a spus lui Cioloș că fiica sa, care a studiat la Madrid, refuză să se mai întoarcă în România din cauza politicienilor interesați ”doar de ciolan” și indiferenți la problemele oamenilor.

La insistențele fostului premier, care a încercat să o convingă să mai dea o șansă și altor politicieni, femeia i-a replicat: ”Gata că eu îmi pierd timpul, îmi pierd clienții. Îmi pare rău! Îmi pare bine că v-am văzut”.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al RO+, Liviu Iolu, a precizat pentru G4Media.ro că ”Întâmplarea a avut loc când, împreună cu Dacian Cioloș și alți membri ai comunității locale din Iași, strângeam semnături pentru proiectul de schimbare a legilor electorale “oameni noi”. Doamna l-a recunoscut pe Dacian și a dorit să vorbească cu el, de asta a intrat în magazin. Dialogul a fost cât se poate de deschis și sincer, cum ar trebui sa fie tot mai multe între cetățeni și cei care îi reprezintă”.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

loading...

About dacnews

Check Also

Norica Nicolai le interzice magistraților să protesteze: ”Nu au acest drept” – dacnews.net

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat, vineri, că magistrații nu au dreptul să facă greva. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: