Home / POLITICĂ / VIDEO Speriat că pierde controlul, Dragnea devine tot mai abuziv și mai răzbunător – dacnews.net

VIDEO Speriat că pierde controlul, Dragnea devine tot mai abuziv și mai răzbunător – dacnews.net

”Cu cât este mai speriat că pierde controlul, cu atât Liviu Dragnea devine mai abuziv și mai razbunator la adresa celor care i se opun fățiș. Astăzi a fost a treia oară când, fără nicio explicație legală sau constituțională plauzibilă, a respins solicitarea legitimă a PRO România de a forma un grup parlamentar în Camera Deputaților”, scrie PRO România pe Facebook.

Daniel Constantin a anunţat, la începutul plenului Camerei Deputaţilor, înfiinţarea partidului Pro Europa format din 20 de deputaţi ai partidului Pro România. Deși a fost depusă o cerere privind înființarea grupului parlamentar PRO Europa, Dragnea le-a respins pentru a treia oară solicitarea.

”Începutul sesiunii parlamentare, s-a constitut grupul parlamentar Pro Europa format din 20 de deputaţi, dintre care 16, aşa cum spune pe regulamentul, au candidat pe lista aceluiaşi partid, respectiv PSD. De asemenea, vă informez că s-a ales ca lider de grup subsemnatul, vicelideri – Gabriela Podaşcă, Cătălin Nechifor, Mircea Dobre, Octavian Petroici şi Georgian Pop, secretari – Oana Vlăduşcă şi Ion Spânu. Lista nominală a fost depusă înainatea începerii sesiunii la secretariatul general şi la cabinetul personal şi o să vă înmânez şi eu personal”, a declarat, în plen, Daniel Constantin.

„Liviu Dragnea nu va părăsi PSD, Liviu Dragnea va sta până îngroapă PSD, poate asta e misiunea domniei sale. (…) Eu mi-am asumat. Am înţeles că cine nu este de acord cu domnul Dragnea şi cu politica domniei sale trebuie să plece. Am plecat”, a afirmat la Parlament fostul premier, Mihai Tudose.

Întrebat cum ar caracteriza PSD, el a răspuns: „În cădere, din păcate în cădere liberă şi dacă nu se trezeşte şi e o treabă de lideri şi încă doi – trei care îi ţin isonul probabil că PSD îşi încheie misiunea istorică”.

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

FOTO Claudiu Manda și-a cumpărat casă boierească cu robinete cu foiță de aur și clanțe cu Swarovski

OFICIAL Kovesi, prima pe lista de propuneri pentru funcția de șef al Parchetului European

PSD pregătește o nouă Ordonanță care să-i dea termen preşedintelui pentru numirea miniştrilor

ALERTĂ PSD, atact de tip rusesc la serviciile secrete. Borfașii se folosesc de imaginea copiilor

loading...

About dacnews

Check Also

EXPLOZIV Acuzații de ÎNȘELĂTORIE a președintelui și a CSAT-ului pe tema bugetului – dacnews.net

Traian Băsescu a declarat că diminuarea prin amendamentele admise a bugetelor SRI şi SPP pe anul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

google-site-verification: googlea11d5d961ce82f26.html
%d blogeri au apreciat: